Jagicza Zsolt

presbiter

Budapesten születtem 1975. szeptember 30-an. Hárman voltunk testvérek. Nővérem Andrea, akivel ikrek vagyunk. Bátyám Zoltán, aki tragikus balesetben elhunyt 1995-ben. Eleinte vallásos neveltetést kaptam katolikus felekezetű szüleimtől... de ahogy telt az idő egyre jobban láttam, hogy ez csak kedves kötelesség a részükről nagymamám irányába. Ahogy nagymama elhagyta földi létet, édesapám már templomba sem járt csak ünnepek alatt. De az Úr látta szívemet… hogy Őt keresem és kegyelméből meg is talált és megszólított: Zsolt, Én ennél százszor boldogabba teszlek, nem ez az igazi élet.

Folyamatosan munkálkodott bennem és mutatta, hogy mi a tiszta út és hol a helyem. Így kerültem Pasarétre, ahol 2010-ben konfirmáltam és kezdtem apróbb szolgálatokat. Ezt követően küldött a Nagyvárad térre majd a Lőrinci gyülekezetbe az új lelkész első istentiszteletére.

Az Úr áldása, e közben szüleim is Isten felé fordultak és keresik Őt. Tanulmányaimat tekintve felsőfokú végzettséggel rendelkezem és a bankszektorban dolgozom vezetőként. Házasságra készülünk Tóth Mariskával.

Áldjad én lelkem az Urat és egész belsőm az Ő Szent nevét. Zsolt 103,1 Engem keressetek és éltek!Ámos 5,4 Ti pedig testvéreim ne fáradjatok bele a jó cselekvésébe. 2Thessz 3,13

A szolgálatra ugyanaz igaz mint mar az egész életemre: Azt akarom tenni és ott szolgálni, ahol az Úr látni akar. Egyedül ott boldog az ember és tölti be Isten által elrendelt földi küldetését. Imádság által ismerni az Úr akaratát és a gyülekezet javára tenni.