„Ha Isten velünk, kicsoda ellenünk?” (Róm 8,31)

2018. máj. 24. 19:49

 „Ha Isten velünk, kicsoda ellenünk?” (Róm 8,31)
Legutóbbi bábozásunk előtt több nehézséggel kellett szembe néznünk, (kavarodás volt a helyszínt a létszámot illetően, hangfal probléma is adódott) kicsit rosszkedvűen indultunk el. Az odaérkezés szintén nem ment zökkenőmentesen… Megérkezve Káposztásmegyerre még legalább 10-15 percig „kóvályogtunk” -– többször visszatérve a kiindulási pontra –, mire a szervező segítségével megtaláltuk a „szoros kaput”, amelyen keresztül bejutottunk a Művelődési Házba.
De ezután viszont mintha elvágták volna a gondokat, a bejárat előtt parkolhattunk, barátságos kis terembe kerültünk, ahol már belépéskor családias, szinte meghitt légkör fogadott bennünket… Az Úr véget vetett aggodalmaskodásunknak, mert bár kevesen voltunk, de bármerre néztünk, mindenhol mosolygó érdeklődő arcokat láttunk magunk körül! És ez így is maradt!! Ügyesen és szívesen énekelték és „mutogatták” velünk együtt a tanítandó dalt. A paraván mögül is hallottuk és szinte „láttuk”, hogy mennyire megérinti a gyermekeket az előadás. Utána odajöttek a gyerekek és kérdezgettek nemcsak a bábokról, hanem Jézusról is, olyan jó volt ezt megélni!
Hálás a szívünk, hogy ide is elvitt bennünket az Úr! Köszönjük, hogyTe az ilyen próbákon keresztül is tanítasz bennünket!