Hittan tankönyvek visszajuttatása

2020. jún. 09. 15:29

 

Kedves Szülők!

Szeretnénk megköszönni, hogy ebben a koronavírusos időszakban mely minden család számára nehéz volt mégis olyan sokat segítettek gyermekeiknek a tanulásban, leckék megoldásában. Egyrészt a sok teendő mellett elkészültek a naprakész hittan házi feladatok, szorgalmik, amit önállóan vagy szülői segítséggel, másrészt több platformon felvették velünk a kapcsolatot, hogy gördülékenyen mehessen a hitoktatás. A leg-szebb ajándék, amit valakinek adhatunk, az az idő,a figyelem és a szeretet.
Hamarosan itt az év vége, a vakáció, aminek minden gyermek nagyon örül, azonban még egy teendő van hátra. A hittan könyvek, a Pestszentlőrinc Kossuth téri Református Egyházközség tulajdona.
Ezért több féle javaslatot szeretnénk tenni a kényszerhelyzet miatt, hogy a könyvek vissza juthassanak hoz-zánk, hogy a későbbiekben mások is tanulhassanak belőle.

Javaslatok:
1. 3. osztálytól 7. osztályig a gyermekek iskola megkezdésekor vissza tudják adni a könyveket a hitokta-tóknak.
2. A gyermekek szüleik segítségével vissza tudják juttatni a könyveket személyesen akár egy istentiszteleti alkalom után is (vasárnap 10:00 Istentisztelet, utána átvesszük a könyveket).
A gyülekezetünk címe: 1183 Budapest Kossuth tér 5.
3. 8. osztáyos tanulók vagy más iskolába iratkozó diákokat arra szeretnénk kérni, hogy július végéig jut-tassák el gyülekezetünkbe a könyveket szülői segítséggel, hiszen velük már sajnos nem találkozunk jövőre. A gyülekezetünk címe: 1183 Budapest Kossuth tér 5.

Szeretettel hívjuk a hittanos családokat június 21-én 10 órára Istentiszteletre és az azt követő
szeretetvendégségre és bábelőadásra.

 

Köszönjük.